Feyenoord heeft met Droomparken nieuwe hoofdsponsor binnen

1 maart 2019, 08:27   Bijgewerkt: 1 maart 2019, 13:11

Feyenoord heeft een nieuwe hoofdsponsor gestrikt. Droomparken zal tot minimaal de zomer van 2021 op de shirts van de Rotterdamse club prijken, meldt de club. Feyenoord krijgt door de deal met de keten van vakantieparken een flinke financiële injectie: per jaar mag de Eredivisionist naar verluidt zes miljoen euro bijschrijven.

"Droomparken is in haar tak van sport al een belangrijke en snel groeiende speler. Door een partnership met Feyenoord aan te gaan wil het bedrijf haar landelijke naamsbekendheid en ambities verder vorm geven. Behalve het geld dat met de overeenkomst is gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters", aldus commercieel directeur Mark Koevermans.

Sportief gaat het Feyenoord dit seizoen niet voor de wind, maar volgens De Telegraaf is de Rotterdamse club niet afgehaakt bij PSV en Ajax. Qua sponsoring had Feyenoord in 2015 nog een flinke achterstand op PSV, maar de Rotterdammers halen de koploper van de Eredivisie in rap tempo in: het gat is van vijf miljoen euro naar iets meer dan een miljoen euro geslonken.

Met het binnenhalen van Droomparken - nu nog hoofdsponsor van Vitesse - legt Feyenoord een stevige basis richting de toekomst en de waarschijnlijke verhuizing naar het nieuwe stadion. De Rotterdamse hoopt het nieuwe onderkomen in 2023 te betrekken. In De Kuip zit Feyenoord aan de grenzen van de financiële mogelijkheden, waardoor de commerciële afdeling - noodgedwongen - miljoenen moet laten liggen. Alleen grote partnerships kunnen de club nu nog een financiële injectie geven. De meeste kandidaten wachten echter de komst van het nieuwe stadion af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen