Spoorboekje: Inter en Dortmund in actie, ADO naar De Graafschap

1 maart 2019, 07:00   Bijgewerkt: 28 februari 2019, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 1 maart.

Nieuws

Reacties op bekerkraker

In een waar spektakelstuk rekende Willem II donderdag af met AZ in de halve finale van de beker. Het duel werd pas na penalty's beslist. De reacties op dit duel passeren vandaag de revue. 

Wedstrijden

FC Augsburg - Borussia Dortmund (20.30 uur)

De rampmaand februai is achter de rug en daar zijn ze in Dortmund heel blij mee: er werd slechts één duel gewonnen en wel van Bayer Leverkusen in het laatste duel van de maand. Daarin werd het uitgeschakeld in de DFB-Pokal en kwam er een schier onmogelijke uitgangspositie in de Champions League uit de bus. In de Bundesliga staat het door de zege op Bayer nog bovenaan: die trend zetten ze in maart wél graag door.  

Cagliari - Internazionale (20.30 uur)

Met het duel in de Europa League in het vooruitzicht mag Internazionale vrijdagavond al in actie komen tegen Cagliari. De nummer drie van de Serie A is ondanks de afwezigheid van Mauro Icardi alleraardigst blijven presteren. Houdt de ploeg van Luciano Spalletti dat vol? Indien ja, kan het de druk op Napoli wellicht zelfs verhogen. Indien nee, dan moet het alle zeilen bijzetten om de derde plek niet aan rivaal AC Milan te verliezen. 

Leeds United - West Bromwich Albion (20.45 uur)

De extreem bezeten Marcelo Bielsa bouwt nog altijd hard aan een terugkeer van Leeds United in de Premier League. De Argentijn had afgelopen weekend de koppositie kunnen pakken in het Championship, maar ging toen verrassend onderuit tegen Queens Park Rangers. Daardoor is het duel met WBA opeens heel belangrijk: bij een nederlaag haakt Leeds voor even af. Al zullen ze onder Bielsa ongetwijfeld weer terugkeren. 

Voetbal op tv

20.00 uur: De Graafschap – ADO Den Haag, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: Schakelkanaal Eerste Divisie, FOX, live verslag van alle duels in de Eerste Divisie

20.00 uur: Roda JC – FC Twente, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, talkshow over het aanstaande voetbalweekend

20.30 uur: FC Augsburg – Borussia Dortmund, FOX Sports 4, liver verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Cagliari – Internazionale, Ziggo Voetbal, live verslag van het Serie A-duel

20.45 uur: Leeds United – West Bromwich Albion, Ziggo Sport, live verslag van de topper in het Championship

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen