Caballero spreekt van goede verstandhouding met Kepa

28 februari 2019, 18:14

Het is bij Chelsea momenteel zeer onrustig wat betreft de positie onder de lat. In de veelbesproken League Cup-finale tegen Manchester City weigerde Kepa Arrizabalaga het veld te verlaten, waarna Maurizio Sarri besloot om hem tegen Tottenham Hotspur niet op te stellen. Willy Caballero kreeg woensdag de voorkeur en won met 2-0.

Op de website van de club blikt hij terug op de wedstrijd tegen Tottenham en het incident van afgelopen zondag. "Het was een gekke situatie, dat heeft iedereen kunnen zien. Ik moet het naast me neerleggen en ik denk dat iedereen van de situatie geleerd heeft. De atmosfeer in de groep is nu goed en dat is positief. Kepa en ik hebben de afgelopen dagen goed doorgebracht en leven in goede harmonie."

"We hebben over het incident gesproken en het was een goede conversatie. De trainer besloot om mij tegen Tottenham in het doel te zetten en Kepa hielp me volledig in de warming-up. We gaan goed met elkaar om. Keepers moeten elkaar steunen, dat is belangrijk."

Waarschijnlijk verdwijnt Caballero snel weer uit het doel, want Sarri heeft al laten weten dat Arrizabalaga zijn eerste keus blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen