Twente mist tegen Roda vijf (!) opties voor rechtsbackpositie

28 februari 2019, 17:33

FC Twente heeft personele problemen in aanloop naar de wedstrijd tegen Roda JC van vrijdag in de Eerste Divisie. Trainer Marino Pusic moet puzzelen op de rechtsbackpositie, waar hij niet kan beschikken over vijf opties (!) voor die plek.

Nacho kampt met een scheurtje in zijn hak, terwijl Rafael Ramos een hamstringblessure heeft. Jeroen van der Lely is nog niet fit en ook uit Jong Twente kunnen geen spelers doorstromen. Godfried Roemeratoe is geschorst en Mats Wieffer is geblesseerd. "De spoeling wordt dun. We moeten puzzelen", zegt Pusic dan ook op de clubwebsite.

Op het middenveld is Jelle van der Heyden de vervanger van de geschorste Wout Brama. "Jelle heeft het tegen Sparta goed ingevuld, hij is dan ook de logische vervanger", vindt Pusic, die op zijn hoede is voor Roda JC. "Roda heeft een stijgende lijn te pakken, ze zijn vrij onvoorspelbaar. Een ploeg die erg sterk is via de counter, dat is hun kracht. Met Van Velzen en Engels hebben ze spelers die van de omschakeling leven. Morgen is voor ons weer een wedstrijd waar we diep moeten gaan om een optimaal resultaat te halen." 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen