Groenendijk waarschuwt: "Je wint niet zomaar bij De Graafschap"

28 februari 2019, 16:54

Een bezoek brengen aan De Vijverberg is geen gemakkelijke klus, weet Alfons Groenendijk. Met ADO Den Haag speelt hij vrijdagavond de uitwedstrijd tegen De Graafschap en de coach verwacht dat het een lastige horde zal worden.

De sfeer zorgt ervoor dat De Graafschap sterk is in thuisduels, stelt Groenendijk. "Ik ben daar recentelijk geweest. Je wint daar niet zomaar, dat heeft te maken met de atmosfeer", zegt hij tegen Omroep West. Ook de prestaties van De Graafschap zorgen ervoor dat het een lastig duel wordt, denkt Groebendijk. "Dit De Graafschap is anders dan het team in de heenwedstrijd. Ze hebben er wat spelers bij, hebben meer balans in de ploeg en hebben vorige week zelfvertrouwen getankt tegen PEC Zwolle."

Groenendijk weet hoe het kan spoken op de Vijverberg. "Een hoop lawaai, harde muziek, publiek er achter. Het doet Engels aan. Die gasten gaan. Daar gaat het bij ons ook al een paar dagen over. Wat dat betreft is Emmen-uit vergelijkbaar. De manier waarop wij daar de eerste helft spelen is niet goed. Gaan we met die instelling naar De Graafschap, dan kunnen we beter niet in de bus stappen. Ik wil de mentaliteit van de tweede helft zien. Ook tegen Ajax zagen we goede dingen", zegt de trainer van de nummer twaalf van de Eredivisie.

Lees ookDe Jong ziet dat aanwinst Bahoui 'hongerig' is bij De Graafschap

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen