De Jong ziet dat aanwinst Bahoui 'hongerig' is bij De Graafschap

28 februari 2019, 19:50

Henk de Jong heeft goede hoop dat aanwinst Nabil Bahoui net datgene is dat De Graafschap nodig heeft. De Zweedse routinier is volgens de coach van de Superboeren een speler waaraan te zien valt dat hij op hoog niveau heeft gespeeld.

De clubloze Bahoui werd deze maand transfervrij opgepikt en in Doetinchem wordt de achtvoudig international gezien als een 'buitenkansje'. De oud-speler van onder meer Hamburger SV is een uitstekende linksbuiten, vindt De Jong. "We zoeken iemand die acties maakt en een steekbal heeft. Met als doel dat er nog meer creativiteit in de ploeg komt. Daarom kiest hij ook voor ons. Hij is hongerig, denkt mee met de jongens en wil alles weten over hoe het hier gaat bij de club", klinkt het in gesprek met Omroep Gelderland.

In het duel tegen ADO Den Haag wordt Bahoui meteen voor de leeuwen geworpen. Volledig fit is hij nog niet, erkent De Jong. "Hij zal nog 20 of misschien 25 procent sterker moeten worden, maar hij kan straks wel beslissend zijn. In alles. En dat is hoe de werkelijkheid is."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen