Onder vergrootglas liggende Van Boekel afwezig door blessure

28 februari 2019, 14:11   Bijgewerkt: 28 februari 2019, 14:33

De veelbesproken Pol van Boekel komt dit weekend niet in actie in de Eredivisie. De scheidsrechter, die de laatste weken geregeld kritiek krijgt vanwege zijn optreden, kampt met een lichte blessure en moet zodoende het duel tussen Feyenoord en FC Emmen laten schieten.

Uit voorzorg wordt Van Boekel van de wedstrijd afgehaald, meldt de KNVB. Jochem Kamphuis vervangt de Brabander in Rotterdam, waar Feyenoord zich moet herstellen van de nederlaag van woensdagavond in de beker tegen Ajax.

De laatste weken is er veel te doen rondom Van Boekel. Aan het begin van deze maand verzuimde hij tijdens FC Utrecht – PSV aan beide kanten twee strafschoppen te geven en bij het duel tussen Fortuna Sittard en SC Heerenveen draaide hij een ogenschijnlijk glaszuivere penalty terug. Het kwam hem op kritiek vanuit Zeist te staan. Reinold Wiedemeijer gaf aan dat Van Boekel meermaals de fout in ging.

De aftrap in de Kuip is het sluitstuk van de Eredivisiespeelronde. Feyenoord, dat derde staat, wil de drie punten voorsprong behouden op AZ. FC Emmen staat zestiende.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen