Onrustig NAC hoopt snel nieuwe algemeen directeur te hebben

28 februari 2019, 09:25

De onrust bij NAC Breda is volgens interim-directeur Nicole Edelenbos 'verschrikkelijk'. De hekkensluiter kampt met een leegloop achter de schermen, maar Edelenbos probeert positief te blijven. "Financieel staat de club er goed voor."

Deze week werd bekend dat Tim Gilissen, manager jeugdopleiding, per 1 april als technisch manager aan de slag gaat bij Heracles Almelo, en ook Marion van Broenhoven (assistent voetbalzaken) en Eric Matijsen (commercieel manager) vertrekken bij de club.

In december vertrok algemeen directeur Justin Goetzee bij de club, waarna Edelenbos op interim-basis werd aangesteld als opvolger. Zij is duidelijk over wat er sinds haar komst, eind december, allemaal is gebeurd bij de club. "Ik vind het verschrikkelijk, maar ik heb mij nooit afgevraagd waar ik terecht ben gekomen", vertelt ze in gesprek met BN DeStem.

Er is bij de club begrip voor de teleurstelling van de supporters, maar volgens Edelenbos is er veel interesse in de functie voor algemeen directeur. Ze is hoopvol: "Het zou mij erg tegenvallen als wij niet binnen drie of vier weken bekendmaken wie mij opvolgt. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de functie van algemeen directeur. We hebben echt iets te kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen