Solari leert dure les en wil dat Real kansen komende weken benut

28 februari 2019, 09:00

Real Madrid-trainer Santiago Solari hoopt dat zijn ploeg de komende weken beter omgaat met de kansen die het tijdens de wedstrijden krijgt. De Koninklijke werd met een 0-3 thuisnederlaag tegen FC Barcelona uit de Copa del Rey geknikkerd, al doet het dat volgens de coach wel met opgeheven hoofd en leert het een wijze les.

Bijna elke kans van Barça was raak in Madrid. Solari erkent op de persconferentie bleek dat de nederlaag hem pijn doet. "We hadden zo graag de finale willen spelen, maar dan hadden we veel koelbloediger moeten zijn." Real produceerde veertien schoten op doel, Barcelona slechts vier. "Zij benutten de kansen wel. In de komende duels moet dat echt beter."

Onder meer Vinícius Júnior miste een aantal opgelegde kansen in Bernabeú. De jonge Braziliaan kan wel op steun van zijn coach rekenen. "Het omzetten van kansen is een aspect dat je kunt verbeteren door er veel op te trainen. Dat heeft ook te maken met volwassenheid."

Voor de Madrilenen zou het fijn zijn als de kansen zo snel mogelijk wel benut worden. Zaterdag wacht wederom een duel met Barcelona, ditmaal in de competitie en dinsdag komt Ajax op bezoek voor de Champions League-return.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen