Eindelijk scorende Memphis krijgt lof van coach en preses

28 februari 2019, 08:45

Voor het eerst sinds november vorig jaar wist Memphis Depay te scoren. In het shirt van Olympique Lyon maakte hij de laatste treffer in het met 3-1 gewonnen bekerduel met Caen, waardoor Lyon zich plaatste voor de laatste vier. Het leverde hem lovende woorden op zijn van trainer en voorzitter, terwijl de laatstgenoemde hem eerder deze week nog een indirecte sneer gaf.

Preses Jean-Michel Aulas uitte zondag zijn ongenoegen na de 2-0 nederlaag bij AS Monaco. Volgens de voorzitter, die geen namen noemde, gooiden enkele topspelers van de club er met de pet naar. "Zij die denken een grote transfer te maken na dit seizoen zitten er naast. We moeten minder praten en meer laten zien", was destijds zijn commentaar op Twitter.

Met een assist en goal snoerde Memphis critici weer voor even de mond. Aulas oogde in gesprek met de Franse pers tevreden. "We hebben de komende maanden een grote Memphis nodig. Vandaag (gisteren, red) was hij in elk geval op dreef."

Ook coach Bruno Genesio oogt content met het spel van Memphis. "Hij was heel actief en ging voorop in de strijd. Niet alleen met zijn doelpunt was hij belangrijk. Hopelijk kunnen we het nu ook over een lange periode laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen