Berghuis vindt dat VAR ook mag ingrijpen bij corners en ingooien

28 februari 2019, 07:47   Bijgewerkt: 28 februari 2019, 08:48

Steven Berghuis zou het een goed idee vinden als de VAR in de nabije toekomst ook mag ingrijpen bij corners en ingooien. Volgens de Feyenoord-aanvaller zijn beide onderdelen in het voetbal dusdanig belangrijk dat het een goed idee zou zijn als de VAR ook daar een fout nog kan terugdraaien. "Corners en ingooien zijn zo belangrijk tegenwoordig in het voetbal", stelt hij.

Dat vertelde hij tegenover Voetbal International na de met 0-3 verloren Klassieker, waarbij het eerste doelpunt van de Amsterdammers viel uit een corner die niet gegeven had mogen worden. "Ik stond er goed achter, dus kon zien dat de bal niet door Clasie over de lijn ging", reconstrueert Berghuis dat moment. "Of de VAR dan ook zou moeten kunnen ingrijpen? Ja, ik zou zeggen van wel. Waarom niet?"

Want nu kwam Feyenoord op achterstand en dat deed de wedstrijd veranderen. "We zaten er goed in in het begin, als je jezelf beloont, dan zie je een heel ander Feyenoord. Door de tegengoals wordt het vertrouwen minder", aldus Berghuis, die erkent dat het seizoen mislukt is voor de Rotterdammers. "Het bekerseizoen is mislukt en het doel om kampioen te worden ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen