Cillessen niet onder de lat bij Barça, Chong op de bank bij United

27 februari 2019, 20:36

De van een blessure herstelde Jasper Cillessen begint woensdagavond als reservedoelman aan de Spaanse bekerklassieker tussen Real Madrid en FC Barcelona. Marc-André ter Stegen staat in Santiago Bernabéu onder de lat. Zo'n zeventienhonderd kilometer verderop, in Londen, begint Tahith Chong op de bank bij Manchester United tegen Crystal Palace.

Cillessen stond de voorbije tijd aan de kant met een spierblessure en zou beide ontmoetingen met Real Madrid missen, maar de Nederlandse doelman is sneller hersteld dan verwacht. Hij hervatte maandag de groepstraining en werd direct in de wedstrijdselectie opgenomen voor de tweede ontmoeting met Real Madrid in de halve finale van de Copa del Rey. Gewoonlijk keept Cillessen in de beker, maar de ontmoeting van woensdag komt nog wat te vroeg voor de Oranje-doelman.

Chong behoort tegen Crystal Palace voor de eerste keer voor een Premier League-wedstrijd tot de wedstrijdselectie van Manchester United. Door de vele blessures bij The Red Devils speculeerden Engelse media zelfs over een basisplaats voor de negentienjarige Nederlandse aanvaller, maar Chong zal hoogstens als invaller binnen de lijnen komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen