Spoorboekje: Willem II en AZ gaan strijd aan om finaleplek

28 februari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 27 februari 2019, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 28 februari.

 

Wedstrijden

Willem II - AZ (20.45 uur) 

Al twee keer won Willem II dit seizoen van AZ. In Alkmaar werd het 0-2 voor de Tilburgers en afgelopen zondag won Willem II op eigen terrein met 2-1. Die wedstrijden zijn niet veel meer dan het voorprogramma van wat vanavond gaat komen. In Tilburg strijden de teams om een finale in de KNVB Beker. Willem II strandde vorig seizoen in de halve finale tegen Feyenoord en wil eindelijk de eindstrijd halen, maar de Alkmaarders zijn niet van plan om drie keer in een seizoen te verliezen van Willem II.

Valencia - Real Betis (21.00 uur)

Vanavond wordt bekend wie de tegenstander van FC Barcelona gaat worden in de Spaanse bekerfinale. Valencia kan als favoriet worden gezien door de 2-2 remise in de uitwedstrijd. Dat gelijkspel was zwaarbevochten, aangezien Real Betis al snel een 2-0 voorsprong te pakken had. Dankzij twee late goals kwam Valencia langszij en vanavond kan het team van Marcelino het ticket voor de finale grijpen.

Voetbal op tv

20.45 uur: Willem II - AZ, FOX Sports 1, live verslag van het bekerduel

21.00 uur: Valencia - Real Betis, Ziggo Sport 14, live verslag van het bekerduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen