NAC Breda kampt met bestuurlijke leegloop en sponsors haken af

27 februari 2019, 09:15

De ellende bij NAC Breda wordt met de dag groter. Deze week zet de bestuurlijke leegloop verder door en hebben tien sponsoren uit onvrede hun sponsorovereenkomsten opgezegd. Het ontbreekt aan vertrouwen in de beleidsbepalers, het bestuur en de drie eigenaren.

Manager jeugdopleiding Tim Gilissen vertrok als technisch manager naar Heracles Almelo, en volgens [a,https://www.bndestem.nl/nac/eric-matijsen-stopt-als-commercieel-manager-na-alles-wat-er-gebeurd-is-binnen-nac~abc8d3d6/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter,_blank,BN/DeStem] hebben ook Marion van Vroenhoven (assistent-voetbalzaken) en Eric Matijsen (commercieel manager) de deur achter zich dicht getrokken. Na alle ontwikkelingen bij NAC zou Matijsen zich niet meer volledig kunnen geven. Eerder dit seizoen vertrokken Hans Smulders (technisch directeur), Sepp de Roover (commissaris technische zaken) en Justin Goetzee (algemeen directeur) al bij de Eredivisie-hekkensluiter.

Ontevreden sponsoren

Tien sponsoren hebben niet langer vertrouwen in NAC. Zij hebben hun sponsorcontract en businessunit in het Rat Verlegh Stadion opgezegd. Hun zorgen uiten ze in een brief aan NAC, die in handen is van Omroep Brabant. 'Dat het sportief op het moment erg slecht gaat kunnen we nog wel verwerken. We hebben ervaring met degradaties en zullen ook in de eerste divisie weer massaal seizoenkaarten kopen. Maar het gebrek aan daadkracht, aan communicatie en dramatische leegloop in de organisatie baart ons enorme zorgen', wordt onder ander geschreven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen