Gisteren gemist: PEC vangt bot, Ramos in problemen en Cillessen

27 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 26 februari 2019, 23:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 26 februari.

PEC Zwolle kan niet terecht bij arbitragecommissie voor duel met Ajax

PEC Zwolle heeft geen bevredigend antwoord gekregen van de arbitragecommissie: de club diende een bezwaar in tegen het verplaatsen van het duel met Ajax, dat dinsdagavond werd behandeld. Een uitspraak kwam er echter niet, want de arbitragecommissie voelde zich niet bevoegd om een uitspraak te doen in deze zaak. Toch was Adriaan Visser blij met de gang naar het orgaan. "Soms is het alleen al belangrijk om je punt te maken", [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346610/visser-blij-met-gang-naar-arbitragecommissie-ondanks-uitkomst/,_blank,zei] hij.

UEFA start zaak tegen Ramos, na geel met opzet tegen Ajax

Sergio Ramos moet vrezen voor een extra schorsing van de UEFA. De verdediger pakte in het heenduel van de Champions League tegen Ajax vermoedelijk expres een gele kaart, waardoor hij geschorst is voor de return met de Amsterdammers. Wel kan hij zodoende met een schone lei beginnen in de (mogelijke) kwartfinale, waardoor ze bij de voetbalbond niet blij zijn met die actie.

Leicester City stelt Rodgers aan, Lennon interim bij Celtic

Leicester City heeft Brendan Rodgers binnengehaald als de nieuwe manager. De oefenmeester komt over van Celtic en tekent een contract tot en met 2022 bij de huidige nummer twaalf van de Premier League. Neil Lennon komt op interim-basis bij Celtic werken. Bij Leicester City was er overigens meteen sprake van een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346612/schokeffect-bij-leicester-city-ondanks-eerste-goal-voor-propper/,_blank,schokeffect], terwijl er ook zeges waren voor Everton, Huddersfield Town en Newcastle United.

Alweer fitte Cillessen zit bij de selectie voor return tegen Real

Goed nieuws voor Jasper Cillessen: de doelman van FC Barcelona die aan de kant stond met een spierblessure, is opgenomen in de selectie voor het duel in de halve finale van de Copa del Rey met Real Madrid. De keeper die normaliter in het Spaanse bekertoernooi het doel verdedigt, zou beide ontmoetingen missen, maar is sneller fit dan gedacht. Ook middenvelder Arthur zit weer bij de groep.

PSG en Porto succesvol in beker, AC Milan en SS Lazio in evenwicht

Paris Saint-Germain heeft zich niet voor de tweede keer verslikt in een Franse laagvlieger in de beker. Nadat het eerder door Ligue 1-hekkensluiter Guingamp werd uitgeschakeld in de Coupe de La Ligue, ging het dinsdagavond tegen de nummer voorlaatst Dijon een stuk beter (3-0). FC Porto eindigde met dezelfde [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346615/fc-porto-met-anderhalf-been-in-de-bekerfinale-na-winst-op-braga/,_blank,stand] tegen Sporting Braga, maar moet nog wel de return overleven. Verder hielden SS Lazio en AC Milan elkaar in [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346613/ss-lazio-vindt-antwoord-op-piatek-en-remiseert-met-milan/,_blank,evenwicht]. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen