PSG verslikt zich zonder sterren niet in de Coupe de France

26 februari 2019, 23:10

Paris Saint-Germain heeft zich niet voor de tweede keer verslikt in een Franse laagvlieger in de beker. Nadat het eerder door Ligue 1-hekkensluiter Guingamp werd uitgeschakeld in de Coupe de La Ligue, ging het dinsdagavond tegen de nummer voorlaatst Dijon een stuk beter. Door twee treffers van Ángel Di Maria was het duel bij rust al beslist (3-0).

Dat Di Maria voor de openingstreffer zorgde, mag geen verrassing heten. De Argentijn verkeert in bloedvorm en was bij afwezigheid van Neymar, Edinson Cavani (beide nog altijd geblesseerd) en Kylian Mbappé (op de bank) de grootste ster voorin bij de ploeg uit Parijs. Eric Maxim Choupo-Moting was zijn aanvalspartner en hij zag hoe Di Maria met een heerlijke stift in de verre hoek voor het openingsdoelpunt zorgde al na acht minuten.

Na een klein half uur verdubbelde hij de score en daarmee was de spanning uit het duel. PSG, dat gezien het volle programma de teugels liet vieren, kreeg bijna nog de aansluitingstreffer om de oren. Maar nadat Júlio Tavares op Gianluigi Buffon stuitte, besliste Thomas Meunier definitief het duel. Zodoende gaat PSG wél in de koker van de halve finale van de Coupe de France.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen