SS Lazio vindt antwoord op Piatek en remiseert met Milan

26 februari 2019, 23:01

SS Lazio en AC Milan hebben elkaar dinsdagavond in evenwicht gehouden tijdens het heenduel van de halve finale van de Coppa Italia. In Rome kwamen beide ploegen niet tot scoren en daar zal vooral de thuisploeg, die met een treffer in San Siro bij de return op 24 april direct een dubbelslag slaan, zeer content mee zijn (0-0).

Want vlak voor tijd kreeg Krzysztof Pi?tek nog een grote kans op aangeven van Fabio Borini, maar de tot dusver al zo vaak succesvolle winteraanwinst van Gennaro Gattuso schoot over. Verder zat hij alleraardigst in de tang bij SS Lazio-verdediger Francesco Acerbi. Vlak daarvoor was een kopbal van Lazio-verdediger Bastos eveneens over gegaan.

Ciro Immobile raakte namens de thuisploeg nog de paal, terwijl Sergej Milinkovic-Savic het been van Gianluigi Donnarumma trof en zo een grote kans om zeep hielp. Hoewel SS Lazio de betere ploeg was, met name voor rust, zal het met de remise niet ontevreden zijn. Want de in de laatste drie duels waren er drie nederlagen voor de formatie van Simone Inzaghi, terwijl Milan juist driemaal op rij won onder aanvoering van Piatek.

In dat kader boekte SS Lazio een goed resultaat, al had het gezien het veldoverwicht - en het feit dat het meermaals een strafschop had willen hebben - meer verdiend. Bovendien werd Piatek aardig aan banden gelegd en hij werd voor het eerset sinds zijn komst naar Milan (na zeven duels, zeven goals) van het scoren afgehouden in een wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen