Alweer fitte Cillessen zit bij de selectie voor return tegen Real

26 februari 2019, 20:40

Goed nieuws voor Jasper Cillessen: de doelman van FC Barcelona die aan de kant stond met een spierblessure, is opgenomen in de selectie voor het duel in de halve finale van de Copa del Rey met Real Madrid. De keeper die normaliter in het Spaanse bekertoernooi het doel verdedigt, zou beide ontmoetingen missen, maar is sneller fit dan gedacht. Ook middenvelder Arthur zit weer bij de groep.

Cillessen viel na het gewonnen bekerduel met Sevilla, waarin hij ook nog eens uitblonk, op de training uit met een kuitblessure. Hij zou in elk geval de duels met Real Madrid moeten missen was de verwachting en was ook een twijfelgeval voor de duels van het Nederlands elftal. Eerder deze week hervatte hij alweer de groepstraining en hij zit nu dus zelfs al bij de selectie voor het duel in Bernabéu.

Hoewel Cillessen normaliter eerste keuze is bij FC Barcelona in het bekertoernooi, is het nog even de vraag of hij woensdagavond ook daadwerkelijk in de opstelling staat. Vaste keuze Marc-André Ter Stegen verdedigde vorige week het doel tegen De Koninklijke: dat duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen