Ajax-directie, bestuursraad en rvc boycotten Klassieker in De Kuip

26 februari 2019, 17:53

De Ajax-directie, bestuursraad en de raad van commissarissen slaan woensdag het bezoek aan De Kuip over. Zij tonen zich solidair aan de supporters, die nog steeds niet welkom zijn in het stadion van Feyenoord. Dat meldt de AFCA Supportersclub, die de bestuursorganen verzocht de Klassieker te boycotten.

'Aanstaande woensdag zullen alle leden van de bestuursraad en de rvc dan eensgezind de wedstrijd aan hen voorbij laten gaan', schrijft AFCA op de eigen Facebook-pagina. 'Ook de directie, behalve degene die deze dag een officiële functie bekleedt, zal niet afreizen naar Rotterdam. Wij, als AFCA SC, waarderen deze actie van Ajax zeer en versterkt tegelijkertijd onze focus om alle uitwedstrijden te kunnen en mogen bezoeken.'

Ajax tekende eerder bij de KNVB al bezwaar aan tegen het verbod op uitsupporters in De Kuip. De Amsterdammers vinden dat de bond zich verschuilt achter de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Alleen algemeen directeur Edwin van der Sar en operationeel directeur Rutger Arisz kunnen niet onder hun verplichting uit en zijn aanwezig in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen