NAC Breda haalt verbannen Rosheuvel terug bij selectie

26 februari 2019, 10:52

De disciplinaire schorsing van Mikhail Rosheuvel is voorbij. De vorige week verbannen aanvaller van NAC Breda behoort weer tot de selectie van de Parel van het Zuiden. Dinsdagochtend sprak Rosheuvel met de technische staf van de Eredivisie-hekkensluiter.

"De afgelopen dagen en in het gesprek van vanochtend heeft Mikhail aangetoond dat hij zich beseft dat er een aantal dingen moeten veranderen", zegt trainer Mitchell van der Gaag op het clubkanaal van NAC. "Dat hij uit eigen beweging zijn excuses heeft aangeboden aan het team vinden wij als staf nog belangrijker. Je maakt de teamafspraken met elkaar, dus als je die niet nakomt laat je ook de rest van je team in de steek. Ik denk dat het signaal dat in deze situatie alleen het clubbelang telt wel is aangekomen."

Rosheuvel: "We hebben laatst alle teamafspraken nog eens doorgenomen en ik ben me ervan bewust dat ik me daar niet aan heb gehouden. De trainer heeft besloten een lijn te trekken en heeft mij vorige week terecht bestraft. Ik realiseer mij dat ik hier het team tekort mee heb gedaan, dus een excuses naar hun en iedereen die NAC een warm hart toedraagt lijkt mij in ieder geval op zijn plaats."

Na Mitchell te Vrede, die tot dusver negen keer scoorde, is Rosheuvel met vijf doelpunten de meest trefzekere speler van de Bredanaars.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen