Gilissen stond als 'topfavoriet' bovenaan het lijstje van Heracles

26 februari 2019, 08:54   Bijgewerkt: 26 februari 2019, 09:09

Tim Gilissen (op archiefbeeld als speler van NAC Breda) stond bovenaan het wensenlijstje van Heracles Almelo om Mark-Jan Fledderus op te volgens als technisch manager. "Toen we hoorden dat Mark-Jan zou gaan, was hij mijn topfavoriet", aldus directeur Rob Toussaint.

"Behalve dat Tim sympathiek is, heeft hij een goede visie en mening", zegt Toussaint in de Tubantia. "Hij moet ook oog hebben voor talent en ontwikkeling. De jeugdopleiding van NAC heeft onder Tim grote stappen gemaakt. Als oud-voetballer kent hij veel spelers nog. Dat vinden wij belangrijker dan een groot netwerk hebben met zaakwaarnemers, want die weten hem snel genoeg te vinden. Bij Mark-Jan hebben we gezien hoe snel je dat op kunt bouwen."

Waar Heracles blij is met de aanstelling van Gilissen, baalt NAC Breda van het vertrek van de 36-jarige Enschedeër. "Voor velen hier komt het toch als het een verrassing. Ze gunnen het me, maar vinden het ook jammer. Ik heb er ook wel buikpijn van gehad om hier na twaalf jaar te vertrekken", reageert Gilissen, die overtuigd raakte van Heracles.

"Ik ben onder de indruk van hun aanpak en manier van werken. Heel doortastend en professioneel. De organisatie is stabiel, de scouting is op orde. Ik kijk er naar uit om verder te gaan met waar ze mee bezig zijn. Ik merkte ook dat de sfeer nog hetzelfde was als toen ik er speelde. Er zitten zelfs nog mensen uit die tijd, zoals René Kolmschot, Peter Reekers en Brian van Loo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen