Gisteren gemist: comeback Fenerbahçe, nieuwe dreun voor Keizer

26 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 25 februari 2019, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 25 februari.

Wéér tegenvaller Keizer: Sporting niet langs laagvlieger

Voor de zoveelste keer in de laatste weken heeft Sporting Portugal een teleurstelling moeten incasseren. De club van Marcel Keizer kwam op bezoek bij laagvlieger Marítimo niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel en moet serieus uitkijken om de derde plaats uit het oog te verliezen.

TOP Oss bezorgt Jong Utrecht achtste nederlaag op rij

TOP Oss heeft maandagavond het Eerste Divisie-duel met Jong FC Utrecht gewonnen. De Brabanders waren voor rust al de betere ploeg, maar het verschil was op het scorebord minimaal. In de Domstad zorgde de Ossenaren via Norichio Nieveld uiteindelijk voor de winnende treffer: 1-2.

Fenerbahçe poetst in derby 3-0 achterstand weg bij Besiktas

Een bizar duel in de Turkse competitie maandagavond: Besiktas, met onder meer Jeremian Lens in de basis, stond na een helft al met 3-0 voor tegen het nog altijd dolende Fenerbaçe. Een monsterzege lag in het verschiet, maar na rust zorgde de bezoekende topclub in degradatiezorgen voor een uiterst knappe comeback in de Derby van Istanbul door binnen twaalf minuten de achterstand weg te poetsen: 3-3.

Nagelsmann snoept toekomstig werkgever punten af

Hoffenheim-coach Julian Nagelsmann verkast deze zomer naar RB Leipzig, maar was maandagavond zijn toekomstige club nog niet helemaal van dienst. Op bezoek in Leipzig werd het dankzij een late gelijkmaker van de thuisploeg nog 1-1.

Ook in Frankrijk ophef en woede na verplaatsen competitieduel

Niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk is er ophef na het verplaatsen van een competitieduel. Stade Rennes hoeft op zaterdag 2 maart niet naar Olympique Nîmes omdat het anders niet uitgerust kan spelen in de Europa League-wedstrijden tegen Arsenal. De beslissing van de Franse voetbalbond heeft echter tot woede geleid bij tegenstander Nîmes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen