Girona-ster Stuani biecht op dat hij deze winter naar Barça kon

25 februari 2019, 18:16

Christhian Stuani stond deze winter op het prioriteitenlijstje van FC Barcelona. De uiterst trefzekere spits van Girona verlengde echter deze maand zijn contract bij de laagvlieger en zag dat Barça uiteindelijk Kevin Prince-Boateng naar Camp Nou haalde.

Die onthulling doet Stuani bij RAC1. Volgens de spits (32) was het mooi dat de Catalaanse grootmacht interesse toonde. Van een vertrek kwam het echter niet, want Stuani tekende deze maand een nieuw contract. "Maar ik ben ook hartstikke blij met mijn nieuwe contract bij Girona", aldus de spits.

Naar verluidt bleek Stuani te duur voor Barça. De Uruguayaan maakte dit seizoen al dertien treffers, terwijl hij het in zijn eerste seizoen ook al 21 inschopte. Barcelona haalde uiteindelijk Kevin Prince-Boateng naar de miljoenenstad. In de twee duels die de 31-jarige speelde, maakte hij niet bepaald een beste indruk.

Bang om met Girona te degraderen, is de aanvaller van de nummer vijftien van La Liga niet. Hij heeft ook geen degradatieclausule in zijn contract staan. "Maar we gaan er ook alles aan doen om niet te degraderen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen