De Graafschap-voorzitter verwacht te verlengen met De Jong

25 februari 2019, 15:57

Het lijkt erop dat Henk de Jong ook volgend seizoen trainer van De Graafschap is. De 54-jarige Fries ziet een contractverlenging wel zitten en ook de club heeft de intentie de samenwerking te verlengen. De verbeterde resultaten na de winterstop hebben het standpunt van de Superboeren niet veranderd.

"We doen niet aan scorebordjournalistiek. Voor de winter hebben we thuis ook weleens goed gespeeld", aldus voorzitter Martin Mos in gesprek met Omroep Gelderland. Net als De Jong zal waarschijnlijk ook assistent Sandor van der Heide aanblijven. "Henk en Sandor passen gewoon goed bij de club. Ik ben positief, wat mij betreft gaan we verlengen."

De Jong heeft al meerdere malen laten weten graag te blijven. "Dan zullen het dus niet hele moeilijke gesprekken gaan worden", voorspelt De Mos. Een contract voor meerdere jaren zit er echter niet in. "Daarmee hebben we ons in het verleden wel eens mee in de vingers gesneden. Ik ben meer voorstander van één of twee jaar. De trainers die bij ons succesvol zijn geweest, zijn allemaal een beetje dezelfde types. Kijk naar Fritz Korbach en Simon Kistemaker. Henk draagt de club goed uit, heeft een realistische kijk op zaken en we zien ook duidelijk een stijgende lijn in ons spel de laatste tijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen