KNVB vraagt PEC Zwolle om extra informatie voor arbitragezaak

25 februari 2019, 15:41

De arbitragecommissie van de KNVB heeft PEC Zwolle om aanvullende informatie gevraagd in de zaak rond de verplaatsing van het competitieduel met Ajax. De Zwollenaren moeten de informatie uiterlijk dinsdag aan het einde van de middag aanleveren. Pas dan wordt ook duidelijk of de zaak daadwerkelijk doorgaat en zo ja, wanneer. Dat meldt het ANP.

Onlangs werd de competitiewedstrijd tussen Ajax van zaterdag 2 maart naar woensdag 13 maart verplaatst. Door het verzetten van de wedstrijd heeft Ajax meer rust in aanloop naar de returnwedstrijd tegen Real Madrid in de achtste finale van de Champions League. Die beslissing leverde de nodige kritiek op, met name uit het kamp van PEC Zwolle. De Zwollenaren komen door het verplaatsen van het duel plots twee weken niet in actie en spelen daarna drie keer in acht dagen.

PEC Zwolle vroeg de KNVB om de beslissing terug te draaien, maar de bond hield voet bij stuk. De Eredivisionist besloot daarop zondag een spoedeisende arbitragezaak aan te spannen. "Er is onze ogen onvoldoende gekeken naar de alternatieven, deze datum is ons als een voldongen feit gegeven. Ik snap dat Ajax dit aanvraagt, maar we willen graag naar een datum toe die beide partijen schikt, ook PEC Zwolle", lichtte technisch directeur Gerard Nijkamp het besluit toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen