Van Beek één duel geschorst, Serrarens krijgt vier duels

25 februari 2019, 14:43

Sven van Beek hoeft alleen het duel met Ajax te missen in de KNVB Beker komende woensdag naar aanleiding van zijn directe rode kaart tegen PSV. De verdediger maakte een professionele overtreding op Steven Bergwijn en moet daarvoor één competitie, play-offs óf bekerduel brommen. Dat laatste is dus het geval. De Graafschap-aanvaller Fabian Serrarens moet liefst vier (!) duels toekijken voor zijn slaande beweging in het duel met PEC Zwolle.

Dat heeft de KNVB gepubliceerd. Serrarens heeft de forse straf geaccepteerd: het is alweer zijn derde rode kaart binnen een jaar tijd. Eerder dit seizoen kreeg hij tegen Fortuna Sittard ook al een rode kaart, waardoor hij voor zijn slaande beweging richting Thomas Lam een onverwoorwaardelijke schorsing kreeg. Verder liepen Menno Koch (NAC Breda), Ryan Koolwijk (Excelsior), José Rodriguez (Fortuna Sittard), Mohammed Osman (Heracles Almelo) en Glenn Bijl (FC Emmen) door hun gele kaart(en) tegen een schorsing van één duel aan.

Overigens maakte de KNVB eerst een fout bij publicatie: bij de naam van Van Beek stond dat de schorsing alleen voor competitieduels gold. Die fout werd echter snel hersteld, waardoor hij inderdaad het bekerduel met Ajax zal missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen