Spoorboekje: buitenlandse bekerduels, belangrijke PL-wedstrijd

26 februari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 25 februari 2019, 23:44

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 26 februari.

Wedstrijden

Newcastle United - Burnley (21.00 uur)

Een belangrijk duel net boven de degradatiezone in de Premier League. Welke van de twee ploegen gaat voorlopig de middenmoot in en welke van de twee moet voorlopig nog naar onderen kijken? Dat is de inzet van het duel in de Premier League. Rafael Benítez en Sean Dyche willen in elk geval beiden niet verliezen. 

Paris Saint-Germain - Dijon (21.00 uur)

In de minder belangrijke beker van Frankrijk, de Coupe de la Ligue, werd Paris Saint-Germain uitgeschakeld door de hekkensluiter van de Ligue 1. Dus dat PSG in de belangrijkste beker van Frankrijk, de Coupe de France, met nummer negentien Dijon makkelijk heeft geloot, zullen ze in Parijs wellicht niet eens beamen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: gaat PSG naar de halve finale?

SS Lazio - AC Milan (21.00 uur)

Aangezien Juventus al uit de Coppa Italia is gespeeld, ligt er voor alle andere clubs in Italië een ideale kans om een hoofdprijs te pakken. Milan en Lazio speelden in het heenduel doelpuntloos gelijk en dus ligt het nog helemaal open welke club zich, naast Atalanta Bergamo of Fiorentina, gaat plaatsen voor de finale. 

Voetbal op tv

21.00 uur: Newcastle United - Burnley, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen