Lammers zag sc Heerenveen in Sittard weer een gek duel spelen

25 februari 2019, 12:47

Niet voor de eerste keer dit seizoen stapte sc Heerenveen zaterdagavond met een bijzondere uitslag van het veld. De Friezen kwamen op bezoek bij Fortuna Sittard met 2-0 achter, maar rechtten vervolgens de rug en zegevierden uiteindelijk met 2-4. Sam Lammers, die de laatste twee doelpunten voor zijn rekening nam, was erg blij met de driepunter.

"Deze overwinning is echt lekker", zei de van PSV gehuurde aanvaller tegenover de Leeuwarder Courant. "We hebben na de winterstop al veel goede wedstrijden gespeeld. Maar met gelijke spelen schiet je qua puntentotaal niet veel op. Dit was vooral een gekke wedstrijd, zoals we er dit seizoen óók veel hebben gehad. Fortuna-uit kan eveneens in dat rijtje." Het was voor Heerenveen de elfde (!) wedstrijd van het seizoen die minstens vijf doelpunten opleverde.

De start van het zaterdagavondduel beloofde weinig goeds voor Heerenveen. "Wij moesten hier winnen, maar je maakt het jezelf zo onnodig moeilijk. Fortuna heeft een fysiek sterke ploeg, levert veel strijd. Dat weet je vooraf. Daar kunnen wij veel voetballend vermogen tegenover zetten. En eigenlijk hebben we dat pas vanaf het einde van de eerste helft gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen