Dauda is op zijn plaats bij Vitesse: "Voelt als één grote familie"

25 februari 2019, 13:07

Mohammed Dauda voelt zich volledig op zijn plaats bij Vitesse. De aanvaller kwam in de winterstop over van Anderlecht, maar het lijkt alsof hij al jaren in Arnhem zit. "Het voelt als één grote familie. Iedereen praat met me. Iedereen is aardig", vertelt de huurling.

Tegenover De Gelderlander vertelt hij over zijn eerste weken in Arnhem. "Ik ga mijn stinkende best doen om de club nu te helpen", aldus de jonge aanvaller, die tegen FC Emmen doel trof. "Ik was vooral blij dat ik op het juiste moment op de juiste plek stond. Ik ga dit doelpunt nog wel eens nakijken. Iedereen zegt dat het een mooie treffer was."

In de Belgische beloftencompetitie maakte Dauda 29 treffers in 25 duels. "Maar de eredivisie is wel een hoger niveau", relativeert hij. "Ik moet hier elke wedstrijd weer volle bak gaan en elke keer weer beter worden. Dit is pas de eerste basisplaats. En ik moet zeggen: dat kunstgras is wel wennen. Daar heb ik bij Anderlecht nooit op gespeeld. De controle en balsnelheid is totaal anders dan op een normaal veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen