Olympique Lyon-voorzitter Aulas sneert indirect naar Memphis

25 februari 2019, 10:04

Memphis Depay is niet bezig aan zijn beste periode als speler van Olympique Lyon. De 25-jarige aanvaller scoorde nog geen enkele keer in het nieuwe jaar en miste zondagavond tegen AS Monaco een strafschop. De kritiek op Memphis zwelt aan, niet alleen van de buitenwacht.

Jean-Michel Aulas, voorzitter van Lyon, sneerde na de verloren wedstrijd tegen Monaco (2-0) indirect naar de Oranje-international. 'De wedstrijd tegen AS Monaco toont dat we alles moeten geven om onze doelen te bereiken. Sommige spelers spelen ver onder hun niveau. Zij die denken na dit seizoen een grote transfer te kunnen maken, zitten er naast. We moeten minder praten en meer laten zien', zei hij via Twitter.

Zonder zijn naam te noemen, lijkt Aulas kritiek te geven op Memphis. De Nederlandse aanvaller liet onlangs weten in de zomer een stap naar een topclub te willen maken, maar steekt niet in goede vorm. Tegen Monaco begon de Nederlandse aanvaller zelfs op de bank, maar door een blessure van Martin Terrier kwam hij nog voor rust binnen de lijnen. Net als in de voorgaande wedstrijd wist Memphis geen indruk te maken, met de gemiste strafschop als dieptepunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen