'Overname akkoord in Den Bosch, dat naar nieuwe directeur zoekt'

25 februari 2019, 08:24

De KNVB gaat binnenkort groen licht geven voor de overname van FC Den Bosch door Kakhi Jordania. De jonge Georgische zakenman is al maanden bezig met de koop van de eerstedivisionist en regelt achter de schermen al een hoop, maar vanuit Zeist moet er officieel nog goedkeuring komen. Dat zal naar verluidt komende maand gebeuren.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Door de nieuwe regels van de KNVB is er diepgravend onderzoek gedaan naar de herkomst van het geld van Jordania: dat is gebeurd door het accountantsbureau Grant Thornton. Zij gaan een positief advies uitbrengen, dat wordt overgenomen door de KNVB. In totaal wordt er z'n tweeënhalf miljoen euro betaald voor de club, die het nieuws overigens net als de KNVB nog niet wil bevestigen.

Laros en Van Gool

Verder schrijft het BD ook nog dat FC Den Bosch hard bezig is met het aanstellen van een nieuwe algemeen directeur. Omdat Paul van der Kraan vertrekt, moet er een nieuwe persoon worden aangetrokken. De club is in gesprek met Manfred Laros (momenteel Sparta-directeur) en Berry van Gool (ex-Willem II). 

Lees ook: FC Den Bosch wil met nieuwe eigenaar terug naar Panasonic-tijd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen