Blind hoopt snel op uit-fans: "Heeft lang genoeg geduurd"

25 februari 2019, 07:52

Daley Blind vindt het jammer dat er geen uitsupporters welkom zijn in de halve finale van de KNVB Beker tegen Feyenoord. Net als tegen ADO Den Haag zondagmiddag zullen de Amsterdammers het dus op geheel eigen kracht moeten doen. De Ajacied denkt dat het tijd is om opnieuw te gaan kijken naar de kwestie van de uitfans.

"Het heeft allemaal wel lang genoeg geduurd nu. Supporters van Ajax moeten naar Feyenoord en Den Haag kunnen, net zoals fans van die clubs bij ons welkom moeten zijn", vindt Blind tegenover De Telegraaf. "De politie heeft alles goed onder controle en de straffen zijn hoog. Daarbij verdient iedereen na al die jaren wel weer een nieuwe kans om te laten zien dat het wel een beetje normaal kan."

Komende woensdag moet Ajax het gewoon nog op eigen kracht doen en dat wordt na de 6-2 nederlaag eerder dit seizoen nog moeilijk genoeg. "Het is belangrijk dat wij daar nu wel duels gaan winnen", aldus de verdediger, die geen extra motivatie nodig heeft na de eerdere nederlaag. Na dat duel heeft Feyenoord flink lopen sarren, onder andere door de kaartverkoop van de halve finale op 6 februari te starten. Voor Blind is extra motivatie niet nodig. "Wij willen ons in de halve finale van de beker heel graag revancheren in De Kuip."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen