Internazionale ziedend na onterechte strafschop in 100ste minuut

24 februari 2019, 23:53

Internazionale was zondagavond ziedend na de beslissing van scheidsrechter Rosario Abisso om in de honderdste minuut (!) een strafschop te geven aan Fiorentina. De arbiter deed dat na een vermeende handsbal van

€790k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/danilo-d-ambrosio">Danilo D'Ambrosio, die de bal echter met de borst raakte. Ondanks dat de VAR-beelden werden bekeken, werd de beslissing niet teruggedraaid. Het Inter-kamp was daarom ziedend.

"Het was zijn borst. Het was zijn borst, geen twijfel over mogelijk", zei een furieuze Luciano Spalletti direct na het duel. "Het was zijn borst, iedereen zag het duidelijk! Zelfs vanaf de zijlijn zagen we het. De bal heeft zelfs zijn arm niet geraakt, nooit." 

De coach van Internazionale was logischerwijs erg boos, want het kostte zijn ploeg de overwinning (3-3). "Ik heb niet met de scheidsrechter gesproken, wat zou hij me moeten vertellen?", vroeg Spalletti zich af. "Deze beslissingen zijn doorslaggevend en maken het verschil. Dit kan een cruciaal resultaat zijn voor onze doelstellingen dit seizoen."

Ook keeper Samir Handanovic, die vanaf elf meter werd verslagen, stak zijn boosheid niet onder stoelen of banken. "Iedereen heeft gezien wat er gebeurde in de slotfase. Hij raakt zijn bal niet met de hand, dat zie je maar al te goed", baalde de goalie. "We wilden de drie punten, jammer dat het op deze manier ging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen