Achtervolger Napoli wint weer eens en dankt trefzekere Milik

24 februari 2019, 19:55

Na twee wedstrijden die in een doelpuntloos gelijkspel eindigden, heeft Napoli zondag weer eens drie punten gepakt. De nummer twee van het klassement had geen kind aan Parma en won simpel met 0-4. Arek Milik was de grote uitblinker.

Twee wedstrijden zonder goals in de Serie A zorgden ervoor dat Napoli nog verder afhaakte in de titelstrijd. De wedstrijd tegen Parma moest zondag dan ook worden gewonnen om de achtervolgers voor te blijven. Dat lukte prima voor het team van Carlo Ancelotti. Al snel kwamen de bezoekers op voorsprong bij de promovendus. Piotr Zielinski nam in de negentiende minuut de 0-1 voor zijn rekening. Dat was gezien de verhoudingen op het veld een verdiende voorsprong.

Napoli was de betere ploeg en bouwde nog voor rust de marge uit. Arek Milik haalde de trekker over en sloeg in het tweede bedrijf nogmaals toe. Het werd nog pijnlijker voor Parma toen Adam Ounas er vervolgens ook nog 0-4 van maakte. Bij Napoli stond Dries Mertens in de basis, maar hij wist zijn stempel niet te drukken.

Napoli staat door de winst steviger op plaats twee. De voorsprong op Internazionale bedraagt nu tien punten, maar de formatie uit Milaan komt vanavond nog in actie tegen Fiorentina (uit).

Parma won op 26 december 2018 voor het laatst een competitiewedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen