United en Liverpool gelijk na saaie en doelpuntloze topper

24 februari 2019, 17:03   Bijgewerkt: 24 februari 2019, 20:44

Manchester United en Liverpool hebben zondagmiddag in de absolute topper in de Premier League het publiek niet kunnen vermaken. Hoewel beide ploegen in een prima vorm verkeren en er werd uitgekeken naar dit duel, eindigde die zoals hij begon: 0-0. Dat was mede te danken aan de vele blessures in de eerste helft. Manchester City is, mede door de 2-1 nederlaag van Tottenham Hotspur dit weekend, de lachende derde.

Al had het voor het elftal van Pep Guardiola nog mooier kunnen zijn, als United zelfs had gewonnen. Dan had City terwijl het begon aan de League Cup-finale tegen Chelsea aan kop gestaan van de Premier League: op dit moment is de achterstand nog een punt. Dat was mede omdat er twintig minuten voor tijd een eigen doelpunt van Joël Matip werd afgekeurd, omdat er buitenspel aan vooraf ging.

De wissel van Mohamed Salah, tien minuten voor tijd, was echter niet vanwege een blessure, maar omdat de aanvaller van The Reds simpelweg niet in vorm is. Het is dan ook niet geheel gek dat Liverpool niet tot scoren kwam op Old Trafford, waar David de Gea zijn honderdste clean sheet voor Manchester United pakte. Het is het eerste uitduel dit seizoen waarin Liverpool niet scoorde.

En door die nul had United zelfs nog kans om te winnen: vlak voor tijd kwam Chris Smalling een teenlengte tekort om zijn ploeg de zege te bezorgen en stadgenoot City aan kop te brengen. Vooralsnog staan Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk nog bovenaan de Premier League, maar de titelstrijd ligt wel weer volledig open in de Premier League. United zakt door de zege van Arsenal wel weer even naar de vijfde plaats, al is het verschil met The Gunners slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen