Opmerkelijk excuus Padt: "Verblind door het licht in het stadion"

24 februari 2019, 10:04

Even dreigde Sergio Padt de schlemiel van de avond te worden. De doelman van FC Groningen probeerde halverwege de tweede helft van het uitduel met NAC Breda (0-0) een voorzet uit de lucht te plukken, maar liet de bal door zijn handen glippen. Vervolgens voorkwam hij ternauwernood een tegentreffer. Padt heeft een opmerkelijke verklaring voor zijn fout.

"Als ik hem had doorgelaten had ik dit nooit gezegd en gebruikt als excuus, maar ik werd verblind door het licht van het stadion. Gelukkig herpakte ik me want ik hield de bal zeker op of voor de lijn tegen", vertelt de Groningen-goalie in gesprek met RTV Noord. Padt is niet ontevreden met de remise in Breda. "We waren er nog akelig dichtbij met die kans van Doan, maar dit is een terecht resultaat. Hiermee moeten we genoegen nemen. Het is toch weer een puntje. We hebben echt een aardige reeks na de winterstop."

Net als Padt is Danny Buijs niet ontevreden met het punt. Minder blij is de trainer met het spel van zijn ploeg in het Rat Verlegh Stadion. "Wij kregen drie enorme mogelijkheden waarvan er minstens één in moet. Het belangrijkste was dat we na de winterstop zo snel mogelijk zeven wedstrijden wilden winnen. Vandaag lukte het niet. We hebben weinig weggegeven, als er dan niet meer in zit moet je met een punt tevreden zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen