Van Polen: "We liepen te voetballen als kippen zonder kop"

24 februari 2019, 10:06

Bram van Polen heeft geen verklaring voor de onverwachte, grote thuisnederlaag tegen De Graafschap. PEC Zwolle ging zaterdagavond voor eigen publiek met liefst 0-3 onderuit tegen de Superboeren. Het was voor de bezoekers pas de eerste uitzege van het seizoen.

"Dit zag ik totaal niet aankomen. We hebben dit seizoen al twee keer van De Graafschap gewonnen, maar dat zat er vandaag geen moment in voor mijn gevoel. We liepen op een gegeven moment te voetballen als kippen zonder kop. Dat kan en dat mag echt totaal niet", baalt Van Polen in gesprek met RTV Oost.

De captain vindt dat zijn ploeg naïef speelde. "Er zit veel meer in bij ons, in balbezit was het verder beneden peil. Dan krijg je dit. De Graafschap was vandaag in bijna alle facetten beter dan wij vandaag. Ik zou willen dat ik een verklaring had", aldus Van Polen, die weet dat PEC na het weekend zomaar bij de laatste drie kan staan als FC Emmen wint van Vitesse. "Ik maak me wel degelijk zorgen, ik denk dat iedereen dat moet doen."

Lang vrij

Doordat het duel met Ajax is verplaatst, komt Zwolle op 10 maart pas weer in actie. Voor Jaap Stam is het verzetten van het duel echter nog niet definitief. "Het programma blijft vooralsnog hetzelfde. Mijn inziens staat die wedstrijd nog steeds, ik heb nog niet gehoord dat die definitief van de lijst wordt gehaald", zegt hij tegen de NOS.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen