NAC verder achterop: "Klap komt dubbel zo hard aan"

24 februari 2019, 08:37

NAC Breda sprokkelde zaterdag een punt in de strijd tegen degradatie door voor eigen publiek gelijk te spelen tegen FC Groningen (0-0). De zorgen zijn bij de Bredanaren zijn echter alleen maar groter geworden. De Graafschap won eerder op de avond met 0-3 bij PEC Zwolle en is zodoende twee punten uitgelopen op NAC. In Breda baalt men van de uitslag in Zwolle.

Na zijn eigen wedstrijd hoorde trainer Mitchell van der Gaag dat De Graafschap de volle buit had gepakt. "Dan komt die klap wel dubbel zo hard aan", aldus de trainer tegenover Omroep Brabant. NAC wist in de tweede seizoenshelft nog geen enkele wedstrijd te winnen, is de hekkensluiter van de Eredivisie en ligt inmiddels vier punten achter op nummer zeventien De Graafschap.

Het gebrek aan doelpunten - NAC scoorde in de tweede seizoenshelft nog maar één (!) keer - brak de geplaagde club weer op tegen Groningen. "De creatieve jongens komen weer terug, Mitchell te Vrede is weer terug. We hebben het vandaag niet af laten weten op inzet. Daar begint het mee. En ik heb vandaag en vorige week tegen Ajax een aantal momenten gezien waar we verder mee kunnen. Dus wat dat betreft houd ik er vertrouwen in", gaat de trainer verder.

Net als zijn coach baalt ook aanvoerder Menno Koch van de toch enigszins onverwachte overwinning van De Graafschap. "Als ik er nu aan denk heb ik wel wat in de verte gehoord, maar ik heb er niet echt aandacht aan besteed. Achteraf hoor je het dan. Dat maakt het extra zuur dat je maar één punt pakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen