"Het zijn cadeautjes en daardoor wint Twente die wedstrijden"

23 februari 2019, 14:03

Branco van den Boomen is het volledig oneens met de penalty voor FC Twente. Op valreep veroorzaakte de middenvelder van FC Eindhoven de strafschop en trokken de Tukkers alsnog de drie punten over de streep (1-0). "Als ik Twente was, zou ik niet zeuren", zegt Van den Boomen.

Ook in de drie voorgaande wedstrijden kreeg Twente een strafschop. "Het zijn cadeautjes en daardoor winnen ze die wedstrijden. Voor de rest zit er niet veel in", aldus Van den Boomen tegen FOX Sports. Hij leidde vrijdag de penalty in na een duel met Fred Friday. "Ik probeerde te zorgen dat hij niet uit de draai kon schieten. In plaats van dat hij schiet, want dat kon hij, stapt hij achteruit, rent hij tegen mij aan en gaat hij liggen. Onvoorstelbaar dat je daar een penalty voor krijgt."

Na het zien van de beelden blijft Van den Boomen bij zijn mening: scheidsrechter Freek van Herk zat fout met zijn beslissing. "Hij duikt al in mij voordat ik bij de bal ben. In plaats van dat hij naar de bal rent, rent hij richting mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen