Ajax betaalt de busrit en catering voor de fans van PEC Zwolle

23 februari 2019, 13:30

Ajax betaalt de busreis en de catering voor de supporters van PEC Zwolle, die volgende maand naar de Johan Cruijff Arena reizen. De Amsterdamse club wil de fans tegemoetkomen, nadat het veelbesproken competitieduel werd verschoven naar woensdagavond 13 maart. "Het is niet meer dan een pleister op de wonde", aldus Freddy Eikelboom, de voorzitter van de supportersvereniging van PEC.

Hoe de geste van Ajax precies wordt vormgegeven, is nog niet helemaal duidelijk. Volgens Eikelboom zal het waarschijnlijk gaan om een gratis busrit naar de Arena, samen met wat hapjes en drankjes. Hij noemt de handreiking een 'best een sympathiek gebaar', maar is er maar één remedie: "We zien liever dat de oorspronkelijke wedstrijddatum wordt hersteld", zegt Eikelboom tegen De Stentor. "De kans dat dat gebeurt is klein. Maar we blijven hopen."

PEC Zwolle doet zijn uiterste best om de verplaatsing ongedaan te krijgen. Een herzieningsverzoek werd echter afgewezen door de KNVB en overwegen de Blauwvingers nu de gang naar de rechter.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen