Duel Cambuur twee keer stilgelegd: "Een frustrerende avond"

23 februari 2019, 10:53

Crisis bij SC Cambuur. Door de slechte resultaten komt deelname aan de play-off serieus in gevaar. Tot grote onvrede van de achterban. In het verloren duel met FC Dordrecht (1-3) reageerden de fanatieke fans woedend en moest scheidsrechter Christian Mulder de wedstrijd twee keer stilleggen.

Cambuur wacht al drieënhalve maand op een thuiszege. De laatste dateert van 2 november. Bovendien pakte de ploeg van René Hake in 2019 nog maar drie schamele puntjes. Het heeft ervoor gezorgd dat Cambuur is afgezakt naar de vijftiende plaats. De Leeuwarders beleefden vrijdag een nieuw dieptepunt in de sportieve malaise. In de slotminuut kreeg Dordrecht een makkelijk gegeven penalty, waarna de harde kern van alles op het veld gooide. Mulder voelde zich genoodzaakt om het duel tot twee keer toe stil te leggen.

"Je probeert er alles aan te doen om de wedstrijd door te laten gaan", zegt algemeen directeur Ard de Graaf, die het publiek rustig probeerde te krijgen, in de Leeuwarder Courant. De woede van de fans richtte zich onder andere op technisch directeur Foeke Booy. De Graaf: "Het was een frustrerende avond. Er is een hoop teleurstelling en frustratie en er kwam een hoop uit. In emoties gebeuren dingen. Dat is nooit goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen