Schöne: "Snap discussie niet zo, want ben nóóit snel geweest"

23 februari 2019, 08:37

Lasse Schöne begrijpt weinig over de discussie rondom zijn eigen persoon. De 32-jarige Deen zou in topwedstrijden niet meer van waarde zijn voor Ajax en zijn beste tijd hebben gehad. "Ik denk dat ik tegen Real Madrid heb laten zien dat ik een vrij behoorlijk niveau kan halen."

Schöne erkent dat hij ook minderen wedstrijden heeft gespeeld. "Maar ik snap de discussie niet zo, want ik ben nóóit een snelle speler geweest, maar wel een snelle denker. Het is nooit leuk om negatieve dingen te horen, maar het hoort erbij", zegt de Deen in De Telegraaf.

Net als Schöne kent ook Ajax zijn pieken en dalen. "Als je zo door het ijs zakt en zo piekt, zou je het op het mentale kunnen gooien. We gaan écht niet wedstrijden in met het idee 'laten we eens een paar procenten minder geven'. Het mag niet, maar het overkomt alle grote clubs. Voor mij is het iets ongrijpbaars."

Ook dit seizoen is Schöne basisspeler van Ajax. In negentien Eredivisie-wedstrijden scoorde de middenvelder vier keer en bereidde hij er evenzoveel voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen