Wormuth: "Soms moet je een beetje geluk hebben in het voetbal"

23 februari 2019, 00:21

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth beseft dat zijn ploeg met het nodige geluk drie punten heeft overgehouden aan het uitduel met VVV-Venlo. De wedstrijd in De Koel leek op een bloedeloze remise af te stevenen, tot Heracles vlak voor tijd een strafschop kreeg. Die werd benut door Mohammed Osman, waardoor het duel in 0-1 eindigde.

In gesprek met Tubantia toont Wormuth zich een tevreden coach. "Soms moet je een beetje geluk hebben in het voetbal", zegt de Duitser. "We begonnen goed, je zag het verschil tussen de ploegen. Wij spelen voetbal, zij werken voetbal. Maar aan het einde van de wedstrijd hadden we geluk. Zij zijn zo sterk en groot, daar hadden we erg veel moeite mee."

Osman groeide in Venlo uit tot matchwinnaar. Toen Heracles een strafschop kreeg, wist de middenvelder nog niet dat hij achter de bal zou plaatsnemen. "Het is niet dat we voor de tijd hebben gezegd dat iemand hem moet nemen. Maar ik zat goed in de wedstrijd en de jongens kijken mij aan van: 'pak 'm maar'. Soms moet je het dan doen voor het team, of je hem nou mist of raakt", vertelt hij aan RTV Oost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen