Scorende Babel kan domper Fulham niet voorkomen

Scorende Babel kan domper Fulham niet voorkomen

22 februari 2019 – De degradatiezorgen van Fulham worden iedere speelronde groter. De nummer negentien van de Premier League is de aansluiting met de veilige plekken verloren en incasseerde vrijdagavond de volgende domper. Ondanks een vroeg doelpunt van Ryan Babel, ging Fulham met 3-1 onderuit tegen West Ham United.Nadat hij een grote kans om zeep had geholpen, opende Babel in de derde minuut de score in het London Stadium. Het was voor de 32-jarige aanvaller, die op huurbasis uitkomt voor Fulham, zijn eerste doelpunt in de Premier League sinds 3000 (!) dagen. Van dichtbij schoot hij raak op aangeven van Ryan Sessegnon. Zijn laatste goal maakte Babel in december 2010, toen hij namens Liverpool tegen Aston Villa scoorde.

Heel veel waarde bleek Babels doelpunt uiteindelijk niet te hebben. Na een halfuur trok Javier Hérnandez met een kopbal de stand gelijk, waarna Issa Diop - eveneens met het hoofd - West Ham United op voorsprong zette. Fulham mocht lang hopen op de gelijkmaker, tot Michail Antonio met de derde rake kopbal van de avond de wedstrijd definitief in het slot gooide.

Fulham heeft na 27 wedstrijden slechts zeventien punten veroverd en ligt acht punten achter op de veilige zeventiende plaats, die nu wordt bezet door Cardiff City. Die club ging vrijdag met liefst 1-5 onderuit tegen het Watford van Daryl Janmaat.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019