'Ajax ziet in Fosu-Mensah de ideale opvolger van captain De Ligt'

22 februari 2019, 07:48

Ajax ziet in Timothy Fosu-Mensah de ideale opvolger van Matthijs de Ligt. Een vertrek van de captain van de Amsterdammers is gezien de interesse van vrijwel alle Europese topclubs onafwendbaar en dus is Marc Overmars druk bezig met diens opvolger. De verdediger van Manchester United is de eerste keuze.

Dat weet De Telegraaf. De gesprekken met zaakwaarnemer Mo Sinouh zijn volgens het dagblad zelfs al geopend. In het verleden speelde de verdediger ook al in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Hoewel hij de laatste jaren veel als back wordt gebruikt, is hij van origine een centrale verdediger.

Omdat Perr Schuurs nog niet het gewenste niveau haalt, Lisandro Magallán nog moet wennen en het ook de vraag is of Joël Veltman zijn oude niveau weer gaat halen na zijn zware blessure, is de verdediger van United in beeld. Momenteel wordt hij verhuurd aan Fulham.

SS Lazio had ook interesse

Al had hij deze winter ook naar Italië kunnen verkassen. De Romeinen hebben zich afgelopen transferwinter gemeld bij Manchester United voor een verhuur met optie tot koop. Fosu-Mensah heeft op eigen verzoek een verhuurperiode afgewezen en koos voor Fulham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen