Bosz baalt van Leverkusen: "Ik ben geschrokken"

22 februari 2019, 12:01

De bekerteleurstellingen blijven zich opstapelen voor Peter Bosz. Nadat hij met zijn ploeg al uitgeschakeld werd in de beker is hij donderdag ook ten onder gegaan in de Europa League. Hij speelde met Bayer Leverkusen gelijk tegen Krasnodar en werd daardoor uitgeschakeld.

De coach stond na het duel teleurgesteld RTL7 te woord. "We hebben terecht verloren. We waren niet goed genoeg tegen een heel goede tegenstander", is zijn reactie. De coach zag zijn ploeg slecht voor de dag komen. "Ik ben geschrokken van de hele wedstrijd. We zijn in alles tekortgeschoten. We speelden in een veel te laag tempo en leden veel te simpel balverlies, vooral door het midden. Dat is niet slim, want zij zijn heel sterk in de omschakeling."

Het is de tweede domper voor Leverkusen in bekertoernooi. Hij hoopt komend weekend de draad op te pakken tegen Borussia Dortmund in de Bundesliga. "We hebben de afgelopen wedstrijden laten zien dat we het spel kunnen domineren, maar vandaag niet. Onze keeper hield ons meerdere keren op de been. In de tweede helft ging het iets beter, maar was het nog niet goed genoeg. Dan wordt de wedstrijd beslist door een vrije trap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen