Ter Stegen kijkt voor Blaswich wedstrijden van Heracles Almelo

21 februari 2019, 17:56

Heracles Almelo kan rekenen op de belangstelling van een speler van FC Barcelona. Marc-André Ter Stegen is geregeld aandachtig toeschouwer bij wedstrijden van de Eredivisionist omdat hij de verrichtingen van Janis Blaswich wil volgen.

De keeper van Heracles speelde in de jeugd van Borussia Mönchengladbach samen met de keeper van Barcelona. De twee hebben nog steeds contact. "Hij zegt dat hij wel eens naar wedstrijden kijkt, dus dat zal hij dan ook wel doen. Hij is wereldtop en ik ben er trots op dat wij acht jaar samen hebben getraind. Wat betreft voetbaltechnische kwaliteiten en samenspeltechniek heeft hij gewoon het complete keepersplaatje", zegt Blaswich tegen RTV Oost.

Met Heracles speelt de keeper vrijdag tegen VVV-Venlo. Daar staat met Lars Unnerstall ook een uitstekende doelman op goal. "Die is ook aardig, haha. Ik hoop dat hij tegen ons niet zoveel goede acties heeft zoals bijvoorbeeld vorige week, want dan wordt het zwaar om  tegen hem te score. Maar we hebben voorin genoeg kwaliteit en als w e die op het veld goed gebruiken kunnen we ook Unnerstall passeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen