TOP Oss verlengt succesvolle samenwerking met trainer Wels

21 februari 2019, 15:37

Klaas Wels is ook de komende jaren de hoofdtrainer van TOP Oss. Het aflopende contract van de 45-jarige coach is tot de zomer van 2021 verlengd. Met Wels aan het roer draaien de Ossenaren dit seizoen knap mee in het linkerrijtje van de Eerste Divisie.

Wels is sinds anderhalf jaar de hoofdtrainer van TOP. Daarvoor was hij als assistent al zeven jaar actief bij de club. "Ik verleng de verbintenis van een trainer niet snel met twee jaar, maar ik maak Klaas al vijf jaar mee. Dus ik weet precies wat ik in huis heb", aldus directeur Peter Bijvelds via de clubkanalen. "Klaas is gepassioneerd, deskundig en hij kent de club door en door. Hij weet wat TOP Oss nodig heeft. Daarnaast heeft-ie een groot vermogen én de wil om zich te ontwikkelen. Die kans geven we hem al te graag, want daar plukken wij de vruchten van."

Wels is op zijn beurt blij met het vertrouwen dat hij krijgt. "Het is een compliment dat de clubleiding inziet dat wij als staf en als spelers op de goede weg zijn om ieder seizoen om een plekje in de play-offs te strijden. We hebben vorig jaar lang meegedaan en staan nu ook goed. Het besef dat we structureel aan kunnen sluiten bij de middenmoot – die om nacompetitie speelt – is er. En de club weet ook dat dit alleen kan door hard te werken", reageert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen