Vitesse zwaait algemeen directeur De Wit uit en stelt Van Wijk aan

21 februari 2019, 12:00

Joost de Wit is niet langer de algemeen directeur van Vitesse. De Arnhemmers laten via de officiële kanalen weten dat na vijf jaar een einde is gekomen aan de samenwerking. De 56-jarige De Wit is 'in goed overleg' vertrokken bij de Eredivisionist. Zijn opvolger is ook meteen bekendgemaakt: Pascal van Wijk is benoemd tot de nieuwe algemeen directeur.

"Ik heb de afgelopen vijf jaar een fantastische tijd bij Vitesse gehad. Ik ben er trots op dat ik mijn steentje aan de positieve ontwikkelingen heb mogen bijdragen. Het was een mooie periode maar de laatste tijd merkte ik meer en meer dat ik aan een nieuwe uitdaging toe ben. Op zo'n moment is het beter voor iedereen dat je stopt", licht De Wit zijn vertrek toe. 

De Wits opvolger, Van Wijk, is al ruim vijftien jaar werkzaam bij Vitesse en heeft diverse managementfuncties binnen de club bekleed. Nu mag hij zichzelf als algemeen directeur bewijzen. "Ik ben bijzonder trots op deze benoeming. Ik zie de nieuwe functie als een hele mooie uitdaging en stap er met enorm veel energie in", reageert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen