VVV maakt foutje en noemt verkeerde nieuwe club Samuelsen

VVV maakt foutje en noemt verkeerde nieuwe club Samuelsen

21 februari 2019 – VVV-Venlo maakte woensdag wereldkundig dat Martin Samuelsen de club had verlaten en zijn loopbaan zou vervolgen bij Aalesunds FK. Dat bericht klopte niet helemaal: de Noorse aanvaller is wel degelijk bij VVV vertrokken, maar zet zijn carrière voort bij FK Haugesund. De Eredivisionist heeft de fout donderdagochtend rechtgezet.'Kenners zijn we. Allemaal. Nederland heeft 17 miljoen bondscoaches. Iedereen weet alles wat er speelt bij Ajax, PSV of VVV. Voetbal is geweldig. Maar wie weet uit het blote hoofd de top 3 in de competitie van pak 'm beet Senegal. Of die van Gambia. Of, wat dichter bij huis, wie kent de ins en outs van de competitie in… Noorwegen? Nee? Niet? Wij ook niet', leidt VVV de update in.

'En zo kon het gebeuren dat VVV-Venlo te horen kreeg dat huurling Martin Samuelsen vertrok naar Aalesunds FK. Dat leidde tot een bezoekje aan google en gefronste wenkbrauwen. Want waarom zou een speler met de kwaliteiten van Samuelsen op het tweede niveau gaan spelen in Noorwegen? Nou, dat doet hij dus ook niet. Foutje, bedankt. Samuelsen speelt vanaf nu op huurbasis voor FK Haugesund. Dat scheelt dik 550 kilometer en een klasse in het Noorse voetbal. Want Haugesund speelt wel degelijk op het hoogste niveau in Noorwegen. En daar hoort Martin natuurlijk ook gewoon thuis', aldus de Limburgers.

Samuelsen speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor VVV, maar kwam in Venlo niet uit de verf. De van West Ham United gehuurde aanvaller speelde slechts tien wedstrijden in de Eredivisie, waarvan vijf als basisspeler. Scoren deed hij niet in de competitie, maar wel tweemaal in het bekertoernooi.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019

  3. zaterdag 20 juli 2019